Alte știri

Poveste ca-n filme! Doi tineri s-au căsătorit la câteva ore după ce s-au văzut prima oară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sarah Elliott, 34 de ani, și Paul Edwards, 36 de ani, au vorbit pentru prima oară pe o aplicație de dating pe 22 decembrie. După ce au vorbit și a doua zi, ei au decis să se căsătorească de Crăciun.

Povestea lor pare desprinsă dintr-un film, dar este cât se poate de reală. S-au cunoscut pe internet și, deși nu știau aproape nimic unul despre celălalt și nu au vorbit foarte mult, Sarah și Paul și-au dat întâlnire în Ajunul Crăciunului, pe Aeroportul Gatwick, din Marea Britanie, potrivit Daily Mail, scrie Libertatea.ro.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Sarah s-a îmbrăcat în rochia de mireasă și Paul în costum de mire și au zburat împreună în Las Vegas, SUA, pentru a se căsători. Ei și-au spus jurămintele într-o ceremonie scurtă și și-au făcut rezervare la un hotel pentru a petrece luna de miere.

Cei doi povestesc că au avut o conexiune puternică imediat ce au început să vorbească. „Simt că Paul este cel mai bun prieten al meu deja. Știm că vom avea provocări și nu ne așteptam ca totul să fie lapte și miere, dar suntem dispuși să le depășim pe toate împreună. În mod obișnuit, sunt o persoană logică, dar toate regulile au fost șterse”, a povestit Sarah.

Înainte de a se întâlni, cei doi au fost implicați în relații serioase. Sarah a fost chiar căsătorită, pentru șase luni, iar Paul a fost logodit și are doi copii de 13 și 15 ani, dintr-o relație anterioară.

loading...

Comments are closed.