Alte știri

Povestea cutremurătoare a unui băieţel de 13 ani, diagnosticat cu Paralizie cerebrală infantilă. Cere ajutorul lui Pavel Filip 

Pinterest LinkedIn Tumblr

O poveste cutremurătoare am întâlnit azi întâmplător pe rețelele de socializare, despre care n-am putut să nu scriu și să nu rog oamenii cu bună credință să atragă atenție la acest caz.

Este istoria unui băiat, care în această vară va împlini 14 ani. Un copil care știe să zâmbească chiar dacă viața nu a fost blândă cu el. Băiețelul a fost diagnosticat cu Paralizie cerebrală infantilă, boală cauzată de afectarea creierului.

El stă la pat, nu poate să țină capul, nu poate să mănânge singur, nu vorbește. Dar cu toate acestea el nu se lasă, încearcă să ia obiecte dacă îi vorbește mama sa și este un copil vesel. Iar când e întrebat de mama sa dacă o iubește, el încearcă să o îmbrățișeze.

Băiatul însă acum are nevoie de ajutorul nostru și anume de un cărucior care să fie adaptat după mărimea lui, astfel de tipuri de cărucioare sunt potrivite cel mai bine de la firma Alvema, dar este costisitor, de aceea și e nevoie de ajutorul nostru. Însă pe lângă aceasta mai e nevoie de multe alte lucruri precum scutice, bunuri de care e nevoie zi de zi.

Și chiar dacă această istorie a ajuns și la prim-ministru Republicii Moldova care a promis implicarea instituțiilor de stat dar și informării mass-mediei despre aceasta, rog ca toți cetățenii Republicii Moldova să se implice și să ajute acest copil, care acum are nevoie de susținerea noastră.

Povestea cutremurătoare a unui băieţel de 13 ani, diagnosticat cu Paralizie cerebrală infantilă, cere ajutorul lui Pavel Filip 

sursa: Facebook

Hai să fim mai buni, deoarece astfel de mame care luptă pentru a vedea zâmbetul copilului său, merită toată aprecierea și susținerea noastră. Numele doamnei este, Silvia Scerbakov.

Pentru a lua legătura cu dumneaei, puteți să-i scrieți pe pagina sa de facebook. https://www.facebook.com/silvia.scerbacov.9. Iar pentru susținerea financiară, puteți transfera bani pe acest cont bancar care-i aparține.

ajuta uncopul bolnav, filantropie, pdm

autor: Chirilov Anatolie 

loading...

Comments are closed.