PPDA critică ”echipa” Recean: Misiune imposibilă cu un personaj controversat și lipsit de credibilitate

 

Platforma Demnitate și Adevăr critică ”echipa” formată de către Dorin Recean pentru formarea noului Executiv la Chișinău, exercițiu necesar după demisia Nataliei Gavrilița. Dinu Plîngău, liderul acestei formațiuni, afirmă că implementarea reformelor, securitatea țării și integrarea în UE vor fi misiuni imposibile cu un personaj controversat și lipsit de credibilitate în fruntea Executivului.

”A fost un prilej bun ca PAS să încerce să consolideze societatea în jurul a cel puțin trei domenii esențiale: procesul de integrare în UE, războiul de la graniță și securitatea națională, reforma justiției. Misiune imposibilă cu un personaj controversat și lipsit de credibilitate în fruntea executivului. Păcat că nepotismul, aroganța și izolarea deciziilor a predominat și în acest moment. Constat cu tristețe că nimic bun nu s-a produs, doar șifonarea dreptului moral al guvernării să mai vorbească despre suspiciuni de lipsă de integritate în raport cu toată lumea care nu e mulțumită de deciziile PAS”, a declarat Plîngău.

”Împreună cu această echipă voi merge mâine în Parlament să prezint programul de guvernare și să cer votul de sprijin”, anunțat ieri Dorin Recean, publicând și lista posibililor miniștri.

Fost membru al guvernelor Filat, Leancă și fost coechipier al Maiei Sandu în echipa PLDM, candidatul pentru funcția de prim-ministru, Dorin Recean este un personaj extrem de controversat, cu o biografie obscură și reputație dubioasă. În contextul pregătirii acestuia pentru postul de conducător al Guvernului, presa a readus în prim-plan o serie de evenimente din trecut, ce provoacă mari dubii în privința integrității viitorului șef al Cabinetului de Miniștri.

Total
0
Shares
Total
0
Share