Precizări referitoare la incidentul de pe acoperișul sediului central al Termoelectrica

Sâmbătă, 28.10.2023, aproximativ la ora 12:30, a avut loc un mic incendiu la acoperișul sediului central al S.A. Termoelectrica aflat în reparație. Este vorba despre o clădire de birouri, respectiv în urma incidentului echipamentul tehnic de producere a energiei electrice și termice nu a avut de suferit, prin urmare nici consumatorii nu au fost afectați.

În luna iulie a anului curent, Termoelectrica a contractat un agent economic în vederea reparării acoperișului sediului central, din strada Tudor Vladimirescu 6.

În timpul efectuării lucrărilor a avut loc un mic incendiu, care în scurt timp a fost localizat și stins, în urma căreia nicio persoană nu a avut de suferit, iar acoperișul nu a fost deteriorat.

Menționăm că persoanelor implicate în executarea lucrărilor li s-a desfășurat instruirea la locul de muncă, cu aplicarea semnăturii în registrele speciale.

În vederea stabilirii tuturor circumstanțelor pe acest caz, Termoelectrica a inițiat anchetă de serviciu, cu privire la elucidarea executării prevederilor contractuale, în vederea stabilirii motivelor incendiului. Totodată, Inspectoratul de Poliție Rîșcani al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău s-a autosesizat și la fel investighează cazul dat.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share