Alte știri

Precizările IGP privind „vinderea” Sectorului de Poliție din bd. Gagarin, 3. Nu a fost vândut, ci se află în reparații

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sectorul de Poliție din bulevardul Gagarin, 3 nu a fost vândut, ci se află în reparații, iar astfel, angajații de poliție au fost reamplasați temporar în sediul Sectorului de poliție auxiliar din bulevardul Negruzzi, 6. Precizările au fost făcute de Inspectoratul General al Poliției după ce, în cadrul unei conferințe de presă, președintele organizației obștești „Protecția consumatorului”, Piotr Guțul, a declarat că Sectorul de poliție nr.1 din Sectorul Centru, situat pe bd. Gagarin, 3 „a fost vândut”, scrie Realitatea.MD

Potrivit IGP, numărul sectorului enunțat în conferință a fost abordat greșit. Astfel, pe adresa indicată este amplasat Sectorul de poliție nr. 4 (Gagarin, 3) al Inspectoratului de Poliție Centru care, începând cu anul 2000, prin Dispoziția Consiliului municipiului Chișinău, a fost atribuit în posesia Comisariatului General de Poliție, actualmente Direcția de Poliție a mun. Chișinău, până în prezent.

Astfel, în cadrul unei comisii pentru identificarea sediilor sectoarelor de poliție care necesită a fi reparate, s-a decis începerea lucrărilor de renovare a Sectorului propriu-zis, iar angajații de poliție au fost reamplasați temporar în sediul Sectorului de poliție auxiliar din bd. Negruzzi, 6.

În prezent, Sectorul de poliție nr. 4 (str.Gagarin, 3) nu a fost dat în exploatare, lucrările de renovare continuă.

VEDEȚI ȘI: (VIDEO) INADMISIBIL! SEDIUL SECTORULUI DE POLIȚIE NR.1 DIN CHIȘINĂU A FOST VÂNDUT

loading...

Comments are closed.