Politic

Precizările Ministerului Apărării despre tehnica militară care a fost observată prin Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

În legătură cu apariția în mediul online a secvențelor video în care sunt surprinse unități de tehnică militară de transport, deplasându-se pe timp de noapte pe străzile municipiului Chișinău, Ministerul Apărării face următoarele precizări:

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Confirmăm că unitățile de transport sunt din dotarea Armatei Naționale și se deplasau de la centrele de instruire la locul de dislocare permanent.

Tehnica respectivă a participat în perioada septembrie-octombrie curent, la exercițiile multinaționale “Scutul de Foc 2022” și “ JCET 2022”, care au avut loc la poligoanele Armatei Naționale și despre care Ministerul Apărării a informat societatea.

Menționăm că în perioada următoare sunt planificate deplasări de unități de tehnică și în alte garnizoane.

Rugăm cetățenii să nu se îngrijoreze atunci când observă vehicule militare deplasându-se pe drumurile naționale, și să se abțină de la plasarea imaginilor în spațiul online, pentru a nu genera interpretări.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „J TikTok Comunitatea Comunitateavideoglobală video globală Deschid... 28.10. 2022r 01.05 6411 3To KaK noHRTb TaK 316 KиwиHeB 1800”

loading...

Comments are closed.