Alte știri

Precizările poliției referitor la tânărul care a scos o armă pe geam în timp ce se deplasa într-un BMW pe strada Ismail

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău s-a autosesizat în urma unor imagini video apărute pe rețelele de socializare și sursele mass-media, în care se poate vedea cum un tânăr a scos o armă pe geam, în timp ce automobilul în care se afla se deplasa pe strada Ismail din capitală.

În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Centru, a fost stabilit proprietarul automobilului BMW cât și pasagerul care avea în mână arma și gesticula cu ea peste geam.

Suspecții au fost conduși la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor, în cadrul audierilor fiind stabilită identitatea acestora.

Este vorba despre doi tineri cu vârstele de 21 și 25 ani, iar arma s-a dovedit a fi o jucărie, care a fost predată benevol.

Totodată, tânărul care era în calitate de pasager și care a scos arma pe geam a comunicat că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândi la consecințe.

Astfel acesta este documentat conform art. 354 Cod Contravențional ,,Huliganism nu prea grav”, iar conform legislației el riscă o amendă de până la 1500 lei.

loading...

Comments are closed.