Premier Energy Distribution avertizează asupra pericolului de electrocutare

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, care au dus la formarea de chiciură pe liniile electrice aeriene, Premier Energy Distribution avertizează populația asupra pericolului de electrocutare.

„Vântul în rafale și precipitațiile care continuă să cadă la această oră în teritoriu se depun sub formă de chiciură, afectând liniile electrice aeriene. În acest context, există riscul de deteriorare a acestora și de electrocutare”, se arată într-un comunicat al companiei.

Premier Energy Distribution solicită populației să respecte cu strictețe următoarele măsuri de siguranță:

  • este categoric interzisă atingerea conductoarelor aflate avariat la sol sau a crengilor copacilor care ating conductoarele electrice;
  • sunt interzise orice intenții de intervenții în rețelele electrice cu scopul realimentării cu energie electrică;
  • în cazul deconectării energiei electrice, scoateți din priză electrocasnicele și cel mai important lucru – nu lăsaţi copiii fără supraveghere;
  • în cazul depistării unor deteriorări anunțați imediat operatorul de distribuție la numărul 022 43 11 11 sau cel indicat în factură şi până la sosirea specialiștilor asigurați securitatea oamenilor în apropierea locului avariei.

Compania asigură că echipele de intervenție sunt mobilizate pentru remedierea avariilor apărute în urma condițiilor meteorologice nefavorabile.

Total
0
Shares
Total
0
Share