Politic

Premierul Filip: Am convocat o nouă celulă de criză pentru a anticipa și diminua consecințele pe care vremea rea le poate avea în țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip a convocat o nouă celulă de criză pentru a anticipa și diminua consecințele pe care vremea rea le poate avea în țară.

„Toate instituțiile sunt pregătite și lucrează la capacitate maximă pentru ca oamenii să fie în siguranță, drumurile să fie funcționale și localitățile să aibă energie electrică. Am cerut să fie puse la dispoziția autorităților locale autospeciale ale IGSU pentru tractarea transportului public blocat sau a automobilelor cetățenilor”, a spus Filip.

De asemenea, Premierul a atras atenția că este necesară deszăpezirea nu doar a arterelor principale, ci și a străzilor secundare și a trotuarelor.

Totodată, autoritățile recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Telegraph.md menționează că în acest sfârșit de săptămână vremea va rămâne instabilă.

prognoza meteo, republica moldova

loading...

Comments are closed.