Alte știri

Premierul Filip, despre accederea lui Radu Albot în semifinala US Open: Îți ținem pumnii mai departe, Radu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Succes incredibil pentru tenismanul moldovean Radu Albot! Jucătorul nostru a devenit primul sportiv moldovean calificat în semifinalele unui turneu de Mare Șlem. Radu Albot, împreună cu coechipierul său Malek Jaziri din Tunisia, a ajuns în semifinalele de la proba de dublu la US Open. Performanța tenismanului nostru l-a impresionat pe premierul Republicii Moldova.

„O performanță extraordinară a tenismenului Radu Albot aseară, la US Open. E prima dată când un moldovean ajunge în semifinalele unui turneu de Grand Slam și sunt extrem de bucuros că am avut ocazia să vedem așa meciuri frumoase. Știu câtă muncă stă în spatele acestor victorii și nu pot decât să îl felicit pe sportivul nostru pentru ambiția sa formidabilă. Îți ținem pumnii mai departe, Radu!”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Menționăm că  tndemul Albot/Jaziri a eliminat din competiție perechea britanico-braziliană Jamie Murray/Bruno Soares, care era și cap de serie numărul 4. Albot și Jaziri s-au impus în două seturi cu scorul de 7-5, 6-4.

În semifinalele ultimului turneu de Mare Șlem al anului, perechea moldo-tunisiană se va confrunta cu cea polonezo-braziliană Lukas Kubot/Marcelo Melo. Partida este programată pentru 7 septembrie.

loading...

Comments are closed.