Premierul României a ajuns în Israel, se întâlnește cu Benjamin Netanyahu şi cu românii de acolo

Marcel Ciolacu, premierul României, efectuează marţi o vizită în Israel, acesta urmând să se întâlnească cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti din această ţară afectaţi de deteriorarea situaţiei de securitate din zonă.

Şeful Executivului de la București este însoţit de ministrul de externe, Luminiţa Odobescu şi de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, precum şi deputatul Silviu Vexler, preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, şi ambasadorul României în Israel, Radu Ioanid.

”Transmit mesajul nostru de solidaritate poporului israelian şi un puternic semnal de sprijin importantei comunităţi româneşti care trăieşte în această ţară”, a transmis premierul, într-un comunicat oficial.

”Am mers în vizită în Israel pentru a transmite mesajul nostru de solidaritate poporului israelian şi un puternic semnal de sprijin importantei comunităţi româneşti care trăieşte în această ţară. În vremuri atât de tulburi, România continuă să fie un factor de stabilitate, să apere pacea, valorile democratice, drepturile omului şi să combată cu fermitate terorismul, antisemitismul, xenofobia şi discursul incitator la ură”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share