Alte știri

Presa din România scrie că Smiley se însoară! Iată cine va fi mireasa lui

Pinterest LinkedIn Tumblr

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România. Cei doi vor să-și trăiască fericirea departe de ochii curioșilor, fapt pentru care evită să se afișeze împreună în public. Cu toate acestea, ei au planuri mari de viitor, vor să facă nunta și își doresc să devină părinți. Cel care i-a dat de gol a fost chiar Andrei Ștefănescu, colegul Ginei Pistol de la Asia Express (emisiune la Antena 1).

„Ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea şi este un moment foarte important în viaţa ei, simt că îşi doreşte să facă un copil. Noi aveam acces la telefoane. Îţi dai seama după cum priveşte telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanenţă, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, îşi doreşte să facă copil, a venit şi vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între Gina și Smiley, dar eu cred că nunta bate la uşă… Copilul nu poţi să ţi-l plănuieşti, e mai greu cu el… nunta e aşa”, a spus Andrei Ştefănescu. 

De menționat că Gina Pistol este prezentatoare TV la Antena 1. Ea are deja 37 de ani, iar Smiley (Andrei Tiberiu Maria) are 35 de ani. La moment informația este neoficială, cei doi nici nu au infirmat și nici nu au confirmat zvonurile din presa românească.

loading...

Comments are closed.