Alte știri

Presa independentă din Republica Moldova este supusă unui nou atac media!

Pinterest LinkedIn Tumblr

De câteva zile, site-ul nostru, Telegraph Moldova, este ținta unui atac mediatic consistent și agresiv. Mai multe surse media afiliate politic, cum ar fi independent.md, al cărui proprietar a devenit recent controversatul primar de Bălți, Renato Usatâi, ne acuză că am face partizanat politic și că suntem un site clonă. Acest lucru fiind fals!

Anterior, Telegraph.md a fost supus unui atac cibernetic masiv, site-ul nefiind funcțional aproximativ 24 h.

Telegraph Moldova este un proiect nou pe piața media din Republica Moldova. Conținutul plasat până acum demonstrează că suntem independenți și obiectivi. Telegraph Moldova nu plagiază pe nimeni, nu fură conținut media și nu este site fantomă.

Ne exprimăm regretul că alte surse media din țara noastră se tem de concurență și recurg la metode mârșave pentru a ne compromite. Chiar dacă unii pretind a fi jurnaliști, nimeni din cei care au scris articole denigratoare la adresa noastră nu ne-a contactat pentru a vedea care este și poziția noastră.

Până vom definitiva componența echipei noastre și a sediului, oricine ne poate contacta pe pagina noastră de facebook – Telegraph Moldova.

Vrem să credem că atacurile din partea presei afiliate lui Renato Usatîi și alți politicieni pro-ruși, nu sunt o urmare a recentelor noastre articole dedicate vicepremierului rus, Dmitri Rogozin.

Amintim că libertatea cuvântului în Republica Moldova este garantată de Constituție. La fel în țara noastră internetul și presa sunt libere!

loading...

Comments are closed.