Alte știri

(presa) Un șef de la Serviciul Vamal i-a dat 500 mii euro lui Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Surse credibile din cadrul Serviciului Vamal ne-au furnizat informații scandaloase despre ultimele evoluții din Vamă, în contextul alegerilor din Chișinău și expulzarea de la guvernare a blocului ACUM. În mijlocul scandalului s-ar afla Marcel Pulbere, personaj bine cunoscut în cercurile restrânse  ale vameșilor, relatează Moldova24.info

Potrivit informațiilor parvenite la noi, se pare că, Marcel Pulbere, omul a cărui reputație nu este tocmai imaculată, (porecla MURKA, vorbește de la sine, nu-i așa?), i-ar fi împrumutat lui Andrei Năstase 500 de mii de Euro  pentru campania electorală în Chișinău. Andrei Năstase, din câte știm, nu a cheltuit prea mult pe bannere, în schimb, exact în perioada în care a fost creditat pentru funcția de primar al capitalei, s-a pricopsit cu un Volvo nou. Chiar dacă a declarat că a cumpărat acea mașină după vânzarea mașinii vechi, sursele spun că e vorba și despre alte cumpărături interesante, iar în curând le vor prezenta opiniei publice.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Mai mult ca atât, o altă tranșă de 500 de mii de Euro, Năstase trebuia să o primească după câștigarea funcției de primar al capitalei. Și nu pur și simplu, dar pentru fapte concrete, or lui MURKA i s-ar fi promis funcția de șef al poliției capitalei. După ce la 3 noiembrie, Năstase a pierdut cursa pentru fotoliul de primar, între cei doi a avut loc o discuție în cadrul căreia lui Pulbere i s-a dat de înțeles că „investiția a ars”.

Totuși, acesta nu și-a fi lăsat banii să dispară pur și simplu și a sunat la Frankfurt pentru a negocia cu mai marii lui Andrei recuperarea banilor. Se pare că răspunsul primit nu l-ar fi satisfăcut pe Pulbere. Nu punem mâna în foc pentru exactitatea informației care urmează, dar prietenii din anturajul lui Pulbere susțin că în cadrul acelei discuții ar fi răsunat fraza: Eu am crezut că el e om normal, dar el este o ***** zgârcită.

Vameșii care ne-au furnizat aceste informații, dar care au solicitat anonimatul, susțin că vor veni cu mai multe detalii și probe.

Moldova24 nu l-a contactat pe Andrei Năstase pentru a-i cere explicații pe marginea acestor informații, din mai multe motive, iar cel mai important este teama jurnaliștilor de comportamentul de care dă dovadă liderul PPDA în raport cu presa care îl pune în situații incomode. Vă vom ține la curent cu derularea evenimentelor din jurul celor 500 de mii de Euro.

loading...

Comments are closed.