Președintele ALDE, Arina Spătaru, l-a invitat pe Ilan Șor la o dezbatere electorală online

Președintele ALDE, Arina Spătaru, l-a invitat pe Ilan Șor la o dezbatere electorală online, ce va avea loc joi, 2 noiembrie, ora 19:00. În cadrul unui briefing de presă, Arina Spătaru a declarat că toți candidații pentru funcțiile de primar și consilier, desemnați de anumite sunt finanțați deschis de către Șor.

“Campania aceasta electorală e plictisitoare și deprimantă pentru că studiourile s-au umplut cu tot felul de păcălici care vin să prezinte promisiuni și povești scrise de alții pe foaie. Ni s-a promis o campanie curată și fără finanțare ilegală. Pentru asta ne-am implicat în investigații, pentru asta mulți oameni, inclusiv ofițeri, și-au riscat viața și sănătatea. Iată de ce am decis să lansez o invitație publică la dezbateri în direct domnului Ilan Mironovici Șor. Până la urmă, el candidează și nu miile de candidați de carton puși pe liste din banii lui”, a declarat președintele ALDE, Arina Spataru

Totodată, președintele ALDE a acuzat partidul de guvernare de eșecul eforturilor de a stopa finanțarea ilegală în această campanie electorală.

“Ilan Șor și nu marionetele sale vor conduce orașele și raioanele unde au fost desemnate să candideze! Hai să vedem dacă domnul Șor are curaj să își susțină, în persoană, toată gașca asta de partiduțe. Hai să vedem dacă domnul Șor are curajul să participe la o dezbatere liberă, nu doar să vorbească din telefonul Marinei Tauber!”, a declarat președintele ALDE, Arina Spătaru.

Printr-un răspuns acurt, Ilan Șor a acceptat provocarea.

Dezbaterea electorală va fi transmisă live pe paginile de Facebook ALDE și Arina Spătaru.

Total
0
Shares
Total
0
Share