Actual

Președintele ANI, în discuții cu Directorul Asociației Barourilor Americane – Inițiativa pentru Supremația Legii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Autorității Naționale de Integritate (ANI), Rodica Antoci, și Directorul ABA ROLI Moldova (Asociația Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii), Mihaela Vidaicu, s-au întrunit luni, 15 martie, în cadrul unei ședințe organizaționale online pentru a coordona lista de activități din cadrul unui nou Program pentru Susținerea Reformei Justiției Penale și Combaterea Corupției în Republica Moldova.

Noul program urmează să fie lansat în aprilie 2021, iar ANI este una dintre instituțiile beneficiare ale acestui proiect. În cadrul discuțiilor au fost stabilite prioritățile și agenda activităților care vor fi organizate pe durata acestui program.

Părțile au apreciat reciproc eficiența colaborărilor avute pe parcursul ultimilor doi ani, fapt ce a contribuit semnificativ la implementarea cu succes a programelor anterioare desfășurate de reprezentanții ABA ROLI Moldova în țara noastră.

Conform agendei, vor fi organizate workshopuri practice pentru inspectorii de integritate și reprezentanții Direcției Evaluare, Prevenire și Implementare a Politicilor. O altă sesiune practică va fi organizată pentru inspectorii de integritate în comun cu procurori, judecătorii și ofițerii CNA.

Totodată, reprezentanții ABA ROLI Moldova au lansat invitația către Președintele ANI de a susține un discurs la evenimentul de lansare al acestui nou program de asistență.

loading...

Comments are closed.