Actualitate

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, s-a întâlnit cu Ambasadorul ceh, Stanislav Kázecký

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova, Lilian Carp, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Cehe în țara noastră, Stanislav Kázecký.

Oficialii au efectuat un schimb de opinii cu privire la evoluțiile din Republica Moldova, dar și despre prioritățile Parlamentului de noua legislatură.

A fost evidențiat interesul pentru consolidarea raporturilor bilaterale, pe platforma comisiilor parlamentare, dar și a grupurilor de prietenie, evocându-se bunele relații pe care Republica Moldova le are în mod tradițional cu Republica Cehă.

Totodată, Ambasadorul Republicii Cehe, Stanislav Kázecký, a menționat despre intenția organizării unei vizite a deputaților cehi la Chișinău și a unei întrevederi cu omologii din cadrul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.