Politic

Președintele Dodon pleacă din nou la Moscova! Iată cu ce scop

Pinterest LinkedIn Tumblr

Marți, 22 octombrie, şeful statului, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov. În cadrul întrevederii, au doat puse în discuţie mai multe chestiuni cu privire la relaţiile bilaterale, situația din politica internă şi externă a ţării.

„Am examinat programul vizitei pastorale în Moldova a Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, planificată pentru 27-28 octombrie. Potrivit programului, sîmbătă seara Sanctitatea Sa va oficia un serviciu divin la Catedrala „Naşterea Domnului” din Chișinău. De asemenea, în premieră, Patriarhul Kirill va vizita orașele Comrat şi Bălţi. În cadrul dialogului, am discutat, de asemenea, detalii privind vizita oficială a Președintelui Republicii Moldova în Federația Rusă, preconizată pentru perioada 31 octombrie -1 noiembrie, curent”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că președintele Moldovei a întreprins o altă vizită de lucru la Moscova la finele lunii septembrie. Atunci Igor Dodon s-a întîlnit cu reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Moldova, Dmitri Kozak.

loading...

Comments are closed.