Alte știri

Președintele fracțiunii PSRM: „Regret că fracțiunile parlamentare nu și-au unit eforturile pentru depășirea greutăților cu care se confruntă țara”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fracțiunea PSRM din Parlament va continua și în noua sesiune parlamentară șirul de inițiative benefice pentru păturile social-vulnerabile. Liderul socialiștilor din Legislativ, Corneliu Furculiță a făcut această declarație într-un interviu acordat portalului Tribuna, transmite Telegraph.md, cu referire la Livenews.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“În primul rând, în domeniul social vom veni cu inițiative destinate păturilor social-vulnerabile, majorarea salariilor și a altor plăți sociale, pregătirea sistemului medical. În domeniul economic vom da prioritate inițiativelor îndreptate la redresarea economiei în condiții de pandemie, facilitării afacerilor și combaterii consecințelor secetei. Desigur, vom sprijini inițiativele Guvernului, care va veni cu proiectul bugetului și politicii bugetar-fiscale pentru anul viitor, îndeplinirea condițiilor acordurilor internaționale, reformele în domeniul justiției și combaterii corupției”, a declarat Corneliu Furculiță.

În același interviu, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM regret faptul că și celalte grupuri parlamentare nu și-au unit eforturile pentru depășirea greutăților cu care se confruntă țara.

“Regret că fracțiunile parlamentare nu și-au unit eforturile pentru depășirea greutăților cu care se confruntă țara, la fel ca și toată lumea, regret că opoziția în această perioadă a avut un mesaj populist, preelectoral, iar altă parte a opoziției și-a apărat interesele patrimoniale ale șefilor lor. Toate aceste acțiuni au fost contrare intereselor țării”, notează fruntașul socialist.

Corneoliu Furculiță a adăugat, în interviul pentru Tribuna, că PSRM pledează pentru alegeri parlamentare anticipate, “drept unica soluție pentru a institui un Parlament credibil”.

Citește și: DOC // Noi nereguli depistate în declarațiile de avere ale unui deputat PRO MOLDOVA

loading...

Comments are closed.