Alte știri

Președintele Igor Dodon a înmânat distincția „Ordinul Ștefan cel Mare” Direcției de Poliție a mun. Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 16 decembrie, în ajunul Zilei Poliției Naționale, Direcției de Poliție a mun. Chișinău i-a fost conferită distincția militară supremă „Ordinul Ștefan cel Mare”, înmânată în cadrul unui eveniment oficial de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Astfel, conducerea țării a venit cu un mesaj pentru întreaga echipă, menționând despre faptul că polițiștii au stat mereu la straja Constituției și cu demnitate au asigurat ordinea și securitatea în țară. Oficialul a mulțumit efectivului Direcției pentru rezultatele în activitate și a dorit sănătate și rezistență, dar și gânduri bune pentru familiile polițiștilor.

Totodată, prezent la eveniment, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a transmis felicitări cu ocazia aniversării a 30 de ani de la crearea Poliției Naționale, mulțumindu-le angajaților acestei subdiviziuni pentru rezultatele obținute, profesionalism și dedicație.

Direcția de Poliție a mun. Chișinău, condusă de comisarul-șef Ion Belibov, are peste 1000 de angajați care asigură ordinea și securitatea publică în mun. Chișinău din anul 1990.

Citește și: Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Republicii Kazahstan cu ocazia Zilei Independenței

loading...

Comments are closed.