Oficial

Președintele Igor Dodon, în inspecție la Spitalul feroviarilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon  a efectuat astăzi o vizită de inspectare la Spitalul Clinic de pe strada Gheorghe Cașu, 37, cunoscut și cu denumirea de Spitalul feroviarilor, relatează Telegraph.md

Președintele împreună cu ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, au evaluat nivelul de pregătire al instituției pentru primirea pacienților, în cazul în care numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus va crește.

„Am constatat existența în spital a 250 de locuri și șase aparate pentru ventilarea artificială a plămînilor. În caz de necesitate, în blocul respectiv pot fi internate persoanele care sînt suspectate că ar fi infectate cu coronavirus. În cazul în care diagnoza cu COVID-19 se confirmă, pacienții vor fi transportați de urgență la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „T. Ciorbă” pentru tratament.”, a concluzionat Igor Dodon.

Președintele a mulțumit administrației și personalului medical pentru dedicația în munca pe care o realizează și și-a exprimat încrederea că prin eforturi comune această situație de criză va fi depășită.

Citește și: Președintele țării a vizitat punctul de trecere a frontierei Leușeni

loading...

Comments are closed.