Actual

Președintele în exercițiu a OSCE, Ann Linde, vine în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele în exercițiu a OSCE, ministra afacerilor externe a Suediei, Ann Linde, va efectua o vizită în Republica Moldova pe 6 octombrie. La Chișinău, oficiala are programate discuții cu oficiali moldoveni de rang înalt și conducerea politică de la Tiraspol, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Misiunii OSCE în Moldova se menționează că Ann Linde va purta discuții cu președinta Maia Sandu, prim-ministrul Natalia Gavrilița, vicepremierul și ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu și vicepremierul pentru reintegrare, Vlad Kulminski. La Tiraspol, oficiala se va întâlni cu liderul separatist Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic Vitali Ignatiev. De asemenea, se va întâlni cu reprezentanții societății civile.

Pe 6 octombrie, președintele în exercițiu a OSCE Linde va susține un briefing de presă după întâlnirea bilaterală cu ministrul afacerilor externe, Nicu Popescu. Briefingul va avea loc la sediul MAEIE, începând cu ora 09.30, și în aceeași zi, la ora 17.45, la intrarea în Sala de Delegații a Aeroportului Internațional Chișinău.

loading...

Comments are closed.