Alte știri

Președintele OT PUN Florești neagă acuzațiile PAS: „Nimeni nu mi-a zis că sunt exclus din partid”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce ieri reprezentanții PUN au anunțat că Organizația Locală PAS a orașului Florești a aderat la echipa acestora, iar în replică PAS a spus că de fapt declarațiile sunt false, întrucât Iurie Cojocaru, a fost exclus din PAS încă în 2019, din cauza comportamentului grosolan, ultimul vine cu o reacție.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Președintele Organizației Teritoriale PUN Florești Iurie Cojocaru susține că nimeni nu l-ar fi anunțat că a fost exclus din Partidul Acțiune și Solidaritate. Mai mult, acesta ar fi achitat și o cotizația până în luna august a acestui an.

„Vreau să fac o precizare privind învinuirea PAS că aş fi fost exclus din PAS pentru comportament grosolan şi samovolnicie – este un fals. După ce am luptat pentru PAS ani de zile din 2016, formând organizația locală riscând pe timpul regimului – în 2019 în fruntea organizației au fost puse niște persoane ale fostului regim. Ne-am revoltat, dar nu ne-au zis nimeni că sunt exclus – atât eu, cât și echipa. Am achitat cotizația până în august 2020. Nimeni nu mi-a zis că-s exclus. Azi, cand au aflat că am aderat la PUN – aflam că suntem excluși. Rușine”, susține Cojocaru.

Precizăm că, președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, împreună cu trei vicepreședinți au participat ieri la ședința de constituire a Organizației Teritoriale PUN Florești. În cadrul evenimentului, au fost aleși președintele și secretarul PUN Florești. Totodată, reprezentanții PUN au anunțat că Organizația Locală PAS a orașului Florești a aderat la echipa acestora.

Citește și: Plahotniuc negociază indirect cu Maia Sandu debarcarea actualului Guvern şi formarea unui nou Executiv

loading...

Comments are closed.