Actualitate

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova, William Massolin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inițiativele legislative demarate și prioritățile Parlamentului de Legislatura a XI-a au fost printre subiectele discutate în cadrul întrevederii de astăzi dintre Speakerul Igor Grosu și Șeful Oficiului Consiliului Europei (CoE) în Republica Moldova, William Massolin.

Președintele Parlamentului a vorbit despre proiectele aprobate în prima lectură, în cadrul sesiunii parlamentare extraordinare, care fac parte din pachetul de legi pentru reformarea justiției și combaterea corupției.

Speakerul Igor Grosu a menționat că printre prioritățile Parlamentului de Legislatura a XI-a sunt, de asemenea, apărarea drepturilor omului și asigurarea egalității de gen.

Șeful Oficiului Consiliului Europei în Republica Moldova și-a exprimat disponibilitatea de a oferi asistență și consultanță în modernizarea legislației și în promovarea reformelor ambițioase.

În altă ordine de idei, Președintele Parlamentului l-a informat pe William Massolin despre aprobarea componenței nominale a Delegației parlamentare la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), care reflectă proporțional și echitabil întreg spectrul politic al Parlamentului Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.