Alte știri

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu președintele Comitetului executiv al Federației Române de Fotbal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu președintele Comitetului executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, și președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Leonid Oleinicenco, la care au participat secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, experți ai programului UEFA Grow, Ilya Solntsev și Oleksandr Kucheriavyi, transmite Telegraph.md

Subiectul discuțiilor a fost lansarea, în premieră pentru Europa, a unui studiu privind impactul social al investițiilor în fotbal care a fost realizat în Moldova de către UEFA, FMF și Comisia parlamentară de cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media.

Consider că studiul, care conține evaluarea efectelor investițiilor în fotbal asupra sferelor economice, sociale și a sănătății, este important pentru țara noastră și foarte oportun anume acum, când se definitivează proiectul Legii cu privire la educația fizică și sport.

„Mă bucur să constat că UEFA, FRF, FMF și noi, legiuitorii, împărtășim interesul comun de a intensifica colaborarea și că partenerii noștri au toată deschiderea pentru a ne transmite experiența lor reușită în ce privește modernizarea legislației.

Am mulțumit UEFA pentru tot suportul acordat Federației noastre naționale și dezvoltării sportului în Republica Moldova.

Am urat succes în desfășurarea conferinței dedicate prezentării modelului SROI (rentabilitatea socială a investițiilor) care are loc în incinta Parlamentului și care a întrunit reprezentanți ai UEFA, FRF, FMF, foști fotbaliști, deputați, reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, mediului de afaceri.”

Ion Chicu: „Prea multe acțiuni de contrabandă săvârșite de diplomați. Lucrurile trebuie schimbate în Ministerul de Externe”

loading...

Comments are closed.