Președintele PSDE, Ion Sula, participă la Congresul Internaționalei Socialiste. Evenimentul se desfășoară la Madrid, Spania

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, participă la Congresul XXVI-lea al Internaționalei Socialiste. Evenimentul se desfășoară la Madrid, Spania, în perioada 25-27 noiembrie curent.

Liderul Partidului Social Democrat European este însoțit de vicepreședintele PSDE, Eremei Priseajniuc, și președintele Organizației PSD România pentru Republica Moldova, Iurie Ciocan.

La Congres va fi propusă alegerea conducerii noi a Internaționalei Socialiste. Totodată, se va discuta despre eforturile pentru asigurarea păcii și consolidarea democrației, asigurarea egalității de gen, respectarea drepturilor salariaților și edificarea unei economii echitabile și incluzive.

Internaționala socialistă este o organizație social-democrată din care fac parte 156 de partide din 126 de state. Partidul Social Democrat European este membru cu drepturi depline al Internaționalei Socialiste (Socialist International) și membru asociat al Partidului Socialiștilor Europeni (Party of European Socialists).

Total
0
Shares
Total
0
Share