Alte știri

Președintele rus și-a dezvăluit în exclusivitate numele de cod din școala de spionaj

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, şi-a dezvăluit numele de cod din şcoala de spionaj, care l-a pregătit să devină agent KGB, scrie adevarul.ro

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În timpul unei întâlniri cu tinerii Centrului Educaţional Sirius din Soci, liderul de la Kremlin a recunoscut că a purtat pseudonimul „Platov“, relatează presa rusă.

„Când am studiat în şcoala de informaţii, am purtat pseudonimul Platov. Toţi aveau nume de cod, pentru că aşa ne era serviciul, care presupunea un anumit nivel de conspiraţie. Ce e grav în asta? De ce să mă ascund?“, a afirmat el.

Vladimir Putin a făcut această declaraţie în contextul în care a spus că nu înţelege de ce unii oameni se ascund pe internet în spatele unui pseudonim.

El a spus însă că nu este un utilizator al internetului. „Practic, eu personal nu-l folosesc“, precizând că echipa sa face acest lucru.

Liderul de la Kremlin le-a explicat tinerilor că programul său este foarte încărcat. „Ziua mea de lucru se termină atât de târziu, încât nu mai am timp de Instagram“, a declarat Vladimir Putin.

loading...

Comments are closed.