Alte știri

Pretendentul nominalizat de Guvernul Sandu la funcția de Ambasador al Moldovei în Franța, își retrage candidatura

Pinterest LinkedIn Tumblr

Victor Chirilă, președintele Asociației de Politică Externă de la Chișinău (APE), propus la funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Franța, anunță că își retrage candidatura, scrie Radio Chișinău

Într-o postare plasată pe pagina sa de Facebook, Victor Chirilă anunță că a luat această decizie după demiterea ieri a Guvernului, și din cauza a incertitudinii care planează asupra viitorului curs al politicii externe a R.Moldova.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Stimați Prieteni, în special cei care m-au susținut și încurajat să accept nominalizarea pentru funcția de Ambasador al R. Moldova în Franța, doresc să vă comunic că, în condițiile demiterii Guvernului care m-a propus pentru această funcție și a incertitudinii care planează asupra viitorului curs al politicii externe, am decis să-mi retrag candidatura. Mulțumesc mult dnei Maia Sandu și dlui Nicolae Popescu pentru încrederea acordată. Vă doresc la toți o zi cât mai bună”, a scris Victor Chirilă pe Facebook.

Amintim că nominalizarea lui Victor Chirilă la funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Franța a fost discutată recent și în Parlament, dar deputații au amânat atunci luarea unei decizii în acest sens.

loading...

Comments are closed.