Alte știri

„Pretorii vor răspunde și chiar vor suporta cheltuielile.” Primarul Capitalei solicită remedieri pentru strada Albișoara

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce au fost sesizate câteva nereguli pe strada Albișoara, recent reparată, primarul Ion Ceban solicită ca lucrările să fie remediate. Potrivit lui, dacă situația nu va fi soluționată, pretorii vor răspunde și chiar vor suporta cheltuielile, informează TV8.md

Sunt stabilite termene clare de realizare a lucrărilor şi vrem ca acestea să fie respectate de agenţii economici care au efectuat lucrările. Pentru aceste lucrări au fost achitaţi bani din buget de aceea cer calitate şi garanţie”, menționează Ion Ceban.

Primarul Capitalei aduce și câteva clarificări cu referire la strada Albișoara: „Sunt anumite neconformități pe o porțiune de câțiva zeci de metri din cei circa 4 km de stradă, în special în zona podului din str. M. Viteazul. Aceste neconformități vor fi remediate de către antreprenorul responsabil de reparația drumului. Tot pe strada Albişoara urmează să fie reabilitate căile de acces în curțile de blocuri, spațiile verzi şi trotuarele.”

Ion Ceban menționează despre întocmirea unei „liste negre” pentru antreprenorii care au comis greșeli în mod repetat. Aceștia nu vor mai putea participa la proiectele inițiate de Primăria Chișinău.

Amintim că lucrările de reparație de pe strada Albișoara din Capitală au fost finalizate la sfârșitul anului trecut, fiind reluată circulația. Strada Albișoara a început să fie reparată în august 2020, iar lucrările, potrivit administrației locale, costă în jur de 120 de milioane de lei.

Citește și: Prima etapă de înscriere a copiilor în clasa I-a va începe la 1 aprilie

loading...

Comments are closed.