Externe

Prezentatoare unui post de radio a fost dată afară după ce a numit 74% din ruși maimuțe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea postului de radio a spus că nu i-a sunat nimeni „de sus”, iar decizia de a o da afară pe prezentatoare aparține doar conducerii canalului dat.

Prezentatoarea postului „Radio SV” care poate fi ascultat în special pe peninsula Kamciatka, Rosina Budans a fost dată afară de la lucru după ce a numit în emisie directă pe cei 74% din ruși ce l-au votat pe Putin ca fiind primate, transmite life.ru.

A doua zi după alegerile prezidențiale, Budans a spus că „circul a luat sfârșit și a câștigat stabilitatea. Totodată viața în Rusia este stabil proastă” în cadrul aceleiași emisiuni a spus că toți care l-au votat pe Putin sunt aidoma maimuțelor.

Deja la data de 20 martie, a doua zi aceasta a trebuit să meargă să își caute alt post de muncă. Drept replică, femeia a spus că în emisie directă a vorbit ceea ce crede, iar faptul că a fost dată afară de la radio este un idiotism.

Directorul general al „Radio SV”, Vitalii Kim a confirmat că Budans a fost concediată. El a menționat că această decizie aparține doar conducerii postului de radio și nu a fost nici un sunet din partea administrației regiunii în acest sens.

loading...

Comments are closed.