PRIAevents, în parteneriat cu FinComBank, vă invită la Conferința Pria Women in Business Republica Moldova

PRIAevents, în parteneriat cu FinComBank, vă invită la Conferința Pria Women in Business Republica Moldova, care va avea loc pe data de 29 septembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Oasis Mall în Chișinău. Acest eveniment deosebit din Republica Moldova are ca scop evidențierea promovării unei culturi care să ofere femeilor puterea de a-și asuma roluri de conducere, dezvoltarea abilităților și încurajarea mentalității pentru femei, astfel încât să poată avansa în ierarhia afacerilor și să ocupe poziții influente.

Femeile care vor lua cuvântul în cadrul conferinței vor folosi propria lor experiență pentru a oferi inspirație și oportunități celor prezente, astfel încât acestea să obțină mai multe reușite. Această conferință reprezintă o oportunitate excelentă pentru femeile antreprenoare care sunt pasionate de crearea de schimbări pozitive, pentru a învăța de la experții din industrie și pentru a inspira alte femei. Ne vom asigura că femeile din toate domeniile de activitate vor fi reprezentate, indiferent de tipul de afacere pe care îl conduc. Participând la Conferința Pria Women in Business Republica Moldova, programată pentru data de 29 septembrie începând cu ora 17:00 la Oasis Mall, veți avea oportunitatea de a vă extinde rețeaua profesională și de a obține noi perspective.

Pentru confirmări, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil la următorul link.

Rolul femeilor în afacerile din Republica Moldova a evoluat semnificativ de-a lungul anilor, pe măsură ce contribuția și potențialul lor de a stimula creșterea economică au fost din ce în ce mai recunoscute.

Femeile din Moldova au înregistrat progrese în diverse industrii, depășind bariere și ocupând poziții de conducere. Cu toate acestea, provocările pot persista, inclusiv prejudecățile de gen, subreprezentarea femeilor în poziții de conducere și echilibrul între viața profesională și cea personală. Este esențial să continuăm să susținem șansele egale, medii de lucru favorabile și inițiative personalizate care să abordeze nevoile și aspirațiile specifice ale femeilor în afaceri.

Aveți idee cât de mare este procentul de afaceri conduse exclusiv de femei în Moldova, și cum se compară acest procent cu alte țări? Care sunt avantajele femeilor în afaceri față de bărbați?

Alăturați-vă acestui eveniment unic, Conferința Pria Women in Business Republica Moldova 2023, pentru a afla despre cele mai recente provocări și, mai ales, pentru a asculta povești de succes ale femeilor din lumea afacerilor din Republica Moldova.

Va fi o seară minunată, plină de oportunități de networking și interacțiune cu profesioniști din diferite domenii de activitate. Vă vom oferi și surprize minunate în cadrul tombolei pentru participantele la eveniment.

Astfel, vă invităm să participați la acest eveniment inedit, Conferința Pria Women in Business Republica Moldova 2023, indiferent din ce domeniu provineți. Acest lucru vă va oferi șansa de a vă conecta și de a învăța de la persoane pe care, în mod normal, nu le-ați întâlni. Ne dorim, de asemenea, să avem bărbați în sală, deoarece este la fel de important ca liderii seniori de sex masculin să facă parte din discuții și să înțeleagă cum pot sprijini cel mai bine femeile și să joace un rol activ în dezvoltarea strategiilor incluzive.

Agenția de presă ”Telegraph” este partener media al evenimentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share