PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank vă invită la Gala IT a Moldovei

PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank, vă invită la  Digital Conference & Gala IT a Moldovei, în 3 iunie 2022, de la ora 09:30 la Tekwill, un eveniment unic, care în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor companii IT and Comunication (IT&C) care aduc o contribuție semnificativă la economia din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Vom recunoaște eforturile și contribuția companiilor IT&C care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru a dezvolta sectorul IT&C din Moldova, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate și social, crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți și la strat-ups, dar și la femeile din IT&C  și nu numai.

Gala IT&C a Moldovei reunește comunitatea IT&C moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisă în direct  pe social media PRIAevents și a partenerilor, dintr-o locație cu o semnificație deosebită pentru IT&C, Tekwill.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea IT&C este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Astfel, organizăm unicul eveniment cuprinzând o componenta de dezbateri și o gală unică destinată sectorului IT&C din Moldova.

De asemenea, dezbatem alături de companii IT&C, autorități și companii conexe și găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea companiile.

Această gală premiilor este un eveniment major pentru sectorul IT&C și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în industria tech din Moldova.

Temele dezbaterii:
• Cum arată piața IT&C în Republica Moldova? Contextul investițional în sectorul IT&C local
• Cum sunt încurajate de către stat companiile din sectorul IT în Republica Moldova? A crescut numarul start-up -urilor în acest segment?
• Cum a crescut online-ul? Cum poate digitalul să ajute toate sectoarele de business?
• Ce proiecte sustenabile au companiile IT&C?
• Este outsourcing-ul o soluție pentru cresterea pieței de IT din Republica Modova? Spre ce tări se îndreaptă? România? Alte tari UE? USA?
• Status e-Guvernare Moldova
• Cum aduc companiile IT&C aport la creșterea economică a Moldovei?
• Care e statusul pieţei locale de fuziuni şi achiziţii în acest segment? Cine mai vinde? Cine mai cumpără?
• Care sunt provocările pentru programele open source?
• Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale consultanților pentru creșterea segmentului de IT&C din Republica Moldova?
• Facilități fiscale pentru sectorul de IT din Moldova. Ce poate îmbunătăți statul?
• Povești de succes ale companiilor IT&C din Moldova

Gala IT&C a Moldovei, organizată de PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank va avea loc la Tekwill în limita locurilor disponibile, sau puteți participa online alături de mii de participanți.

La eveniment vor participa și vor susține un discurs și reprezentanți ai autorităților, dar și antreprenorii, manageri de top iar audienta va fi alcătuită din reprezentanți ai autorităților, dar și antreprenorii, manageri de top și middle manageri din sectorul IT, consultanți, bănci, asigurări, leasing, avocați, investitori, universități, companii HR si presă.

Mai multe detalii despre agenda Digital Conference & Gala IT&C a Moldovei puteți găsi pe www.priaevents.ro.

Dacă doriți să participați gratuit online vă rugăm, nu ezitați să completați : https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-priaevents-2022/.

Pentru participarea gratuită la Tekwill, vă rugăm să completați: https://priaevents.ro/pria-digital-conferenceitc-moldova-awards-gala-03-06-2022/

Telegraph.md este partener media al evenimentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share