Editoriale

Prietenii de altă dată a PLDM-ului, acum sunt numiți tot de ei – ”dictatori”

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la dragoste până la ură e doar un PAS. Anume în așa mod eu vâd relația PLDM-ului cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

Chiar dacă mulți au capacitatea de a uita repede ceea ce nu le convine, nu sunt toți la fel, eu cu părere de bine mi-am adus repede aminte de relația frățească dintre ” A Vostru Vlad Filat” și cu Recep Tayyip Erdoğan. Care pe atunci era unul din cei mai mari prieteni ai Republicii  Moldova, comform martorilor PLDM-iști.
Screenshot_89

Dar peste noapte și în ajun de alegeri, acest cetățean al Turciei care cândva era mai frate ca fratele de cruce pentru Filat și partidul său, azi e cancerul lumii și întruchiparea perfectă a unui dictator.
Screenshot_90
Dar vreau să citez un fragment a PLDM-iștilor prin persoana lui Vlad Filat pentru Erdogan : „Vă mulțumesc din suflet. Vă felicit pentru performanțele incontestabile realizate de țara Dvs. în ultimul timp. În domeniul economic, Turcia este a 16 economie din lume, cu cea mai mare dinamică de creștere a venitului pe cap de locuitor. Turcia a devenit un lider incontestabil şi nu doar în regiune. Relațiile cu un asemenea partener, pe de o parte ne onorează, iar pe de altă parte ne obligă. Vă asigur că Moldova va fi un partener credibil, corect și solidar. Vă așteptăm cu mare drag la Chișinău în primăvvara anului viitor și sînt sigur că, în cadrul vizitei, vom oferi continuitate relației noastre reciproce”.

Fățărnicia și prostia politică sunt lucrurile de care cei din PLDM nu s-au debarasat, chiar dacă au declarat că acest partid s-a schimbat, dar schimbarea lor nu se diferențiază nimic de cea de la TV8, unde doar un element diferă.
filat_ankara2.jpg

Autor: Anatolie Chirilov

loading...

Comments are closed.