Politic

Prim-ministrul a vizitat victimele accidentului ce a avut loc noaptea trecută în raionul Ștefan Vodă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Pavel Filip a vizitat persoanele rănite în accidentul care a avut loc pe traseul dintre localitatea Popeasca și orașul Ștefan Vodă.

Şeful Cabinetului de miniştri a mers la spitalul din orașul Ștefan Vodă şi a discutat cu medicii despre starea răniţilor.

Amintim că azi noapte a avut loc un grav accident în raionul Ştefan Vodă, pe drumul naţional care duce spre vămile Palanca şi Tudora. În urma tragediei trei oameni au murit, iar alţi 13, printre care şi un copil, au fost răniţi.

Potrivit informaţiilor preliminare, un autocar de pe ruta Chişinău-Zatoka, care avea la bord 41 de pasageri, s-a ciocnit violent cu un automobil şi un tractor. În urma impactului, două persoane din maşină, soţ şi soţie, au murit pe loc, iar copilul lor a fost internat cu răni grave la Spitalul raional din Ştefan Vodă.

De asemenea, printre victime se numără şi un pasager din autocar. La locul accidentului a fost nevoie de intervenţia salvatorilor pentru a-i scoate pe pasageri dintre fiarele autocarului.

loading...

Comments are closed.