Actualitate

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, l-a primit în vizită pe Ambasadorul UE, Peter Michalko

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a întâlnit cu Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova. Oficialii au trecut în revistă un șir de subiecte de actualitate. O atenție deosebită au acordat-o analizării situației epidemiologice, a eforturilor depuse de autorități în sensul combaterii și limitării răspândirii virusului COVID-19, dar au discutat și despre impactul pe care-l va genera declararea stării de urgență în cele mai importante domenii social-economice.

Șeful interimar al Guvernului a vorbit despre pașii care se întreprind în vederea asigurării țării noastre cu vaccin anti-COVID-19 și despre punerea în practică a Planului național de imunizare. În context, Aureliu Ciocoi și-a exprimat recunoștința pentru asistența acordată de UE de-a lungul timpului, mai ales în ultimul an de pandemie.

Cei doi oficiali au abordat și subiecte care vizează evoluțiilerecente de pe agenda bilaterală a dialogului RM-UE în sectorul economic, educație, digitalizarea serviciilor, combaterea corupției și reforma justiției.

loading...

Comments are closed.