Social

Primăria Chişinău este gata pentru sezonul rece

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chişinău este gata pentru a începe sezonul de încălzire 2020-2021. Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban.

În acest sens, este deja pregătită dispoziţia viceprimarului de ramură. Astfel, toate cele 7 surse de livrare a agentului termic către fondul locativ – 4 surse ale S. A „Termoelectrica” şi 3 surse ale „Apă-Canal Chişinău”, sunt pregătite pentru a conecta locuitorii capitalei la agentul termic.

În prezent, sunt deja conectaţi la agentul termic 12 blocuri locative, o şcoală şi doi agenţi economici. De obicei, locuitorii capitalei sunt conectaţi la agentul termic atunci când trei zile la rând temperatura aerului nu va depăşi 10 grade.

Între timp, au fost făcute stocuri de material antiderapant (500 de tone de sare şi peste 10 m3 soluţie care este folosită pentru combaterea poleiului pe trotuare). Totodată, a fost deja anunţată licitaţia pentru achiziţionarea a încă 500 de tone de sare). Î.M. Regia ,,Exdrupo” deține rezerve de material antiderapant în proporţie de 90%.

Potrivit lui Ion Ceban, de un mare folos vor fi şi cele 5 autospeciale multifuncţionale de deszăpezire.

Citește și: UNICEF Moldova susține Primăria Chișinău în implementarea proiectelor pentru copii și tineret

 

loading...

Comments are closed.