Alte știri

Prima licitație deschisă pentru dreptul de încheiere a contractului pentru amplasarea gheretelor pe teritoriul orașului va avea loc pe 26 noiembrie. Cine poate participa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prima licitație deschisă pentru dreptul de încheiere a contractului pentru amplasarea gheretelor pe teritoriul orașului va avea loc pe 26 noiembrie 2020. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, potrivit căruia, în prima etapă scoatem la concurs 15 locuri, informează Telegraph.md

Mai mult, edilul spune că activitatea gheretelor ce au fost și încă sunt amplasate pe perioada estivală nu va fi prelungită.

„Grupul de lucru a convenit ca în momentul în care va avea loc licitația, locurile trebuie să fie libere. Astfel, pretorii urmează să trimită prescripții în baza căror agenții economici vor elibera spațiile. Acest lucru se referă strict la etapa I a licitației”, a precizat acesta.

Loturile expuse la licitație (etapa I) se află în Scuarul Catedralei Mitropolitane, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, pe str. Ion Creangă (Parcul Dendrariu), în Pădurea-Parc „Butoiaș”, în Parcul „Sarmizegetusa” și pe str. Valea Crucii (Grădina Zoologică). Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Ion Ceban a mai adăugat că în cea de a doua etapă va fi organizată o inventariere a gheretelor din sector.

„Intenționăm să identificăm toate gheretele care activează contrar cerințelor. Preturile de sector vor elabora o listă și un grafic al gheretelor care trebuie evacuate. Ulterior, în etapa a II-a, vom iniția licitația pentru amplasarea unităților de comerț ambulant în sectoare”, a conchis acesta.

loading...

Comments are closed.