Social

Horoscop, prima lună de toamnă: Ce surprize te așteaptă în septembrie 2018 în funcție de zodie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prima lună de toamnă se anunță a fi una plină, așa cum îi și șade bine debutului de sezon autumnal. Multe planete își schimbă semnul și formează aspecte astrale importante unele cu altele, indiciu cum că s-a încheiat concediul cosmic și a venit momentul să ne punem pe treabă. Dar haideți să urmărim care sunt conjuncturile astrale în care ne pun planetele în această lună.

Saturn revine la mersul direct prin Capricorn: buturugi mici
Primul eveniment important al lunii septembrie este revenirea lui Saturn la mersul direct prin semnul Capricornului care are loc în data de 5. Așa se face că simțim mai puțin apăsarea întârzierilor, a limitărilor și a lipsurilor, ceea ce ne permite să privim mai încrezător la viitor și să profităm mai mult de oportunitățile pe care ni le oferă viața. Ceea ce trebuie să facem așadar este să încercăm să dăm dovadă de mai mult optimism și să nu ne lăsăm învinși mult prea ușor.

Mercur poposește în Fecioară: atenție maximă
Următoarea zi iese în evidență prin ingresul lui Mercur în domiciliul său nocturn, Fecioara. Pentru a doua oară în acest an în acest semn, trebuie să ne asigurăm că de data aceasta manifestăm trăsăturile pozitive ale acestui amplasament planetar și nu pe cele negative. Așadar, se urmărește să dăm dovadă de migală, randament crescut, atenție la propria sănătate și a celor dragi, evitând să-i cicălim pe cei dragi și să le găsim nod în papură. În caz contrar, vom avea de suferit.

Venus (Balanță) careu Marte (Capricorn): cariera, mărul discordiei

În cursul sau în jurul zilei de 8, se manifestă aspectul tenstionat de careu dintre Venus din semnul Balanței și Marte aflat în Capricorn. Așa se face că s-ar putea ca, în relația sentimentală sau în parteneriatul profesional în care suntem implicați, să apară probleme din pricina statutului social sau profesional de care ne bucurăm noi sau asociații ori persoana iubită. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să ne readucem aminte că trebuie să funcționăm ca o echipă și nu altfel.

Marte poposește în Vărsător: întreprinderi originale
Începând cu 11, se întrevede o perioadă în care ceea ce facem ne dorim să fie cu adevărat inedit și original. Acest lucru se datorează faptului că Marte tranzitează în următoarele săptămâni zodia Vărsătorului. În plus, se dorește totuși să facem corect diferența între ceva nemaiîncercat până atunci și ceva care nu face decât să șocheze. Limita dintre a ieși în evidență cu ceva nou și nemaivăzut și de șoca doar de dragul de a ieși în evidență poate fi destul de confuză uneori.

Soarele tranzitează Fecioara până pe 23 septembrie ora 3:54, când poposește în Balanță; Lună Nouă în Fecioară pe 9 septembrie ora 21:01, Lună Plină în Berbec pe 25 septembrie ora 5:53; Jupiter se mișcă prin Scorpion toată luna; Saturn se deplasează îndărăt prin Capricorn până pe 5 septembrie ora 13:08, când revine la mersul direct; Uranus retrogradează prin Taur întreaga lună; Neptun retrogradează în Pești pe tot parcursul lunii; Pluto se mișcă firesc prin Capricorn până pe 30 septembrie ora 5:03, moment în care încere să retrogradeze.

loading...

Comments are closed.