Primăria Chișinău a procedat altfel, nu ca guvernarea PAS: “Nu ne bucurăm, dar ne ajutăm reciproc!”

Primăria Chișinău informează că în weekend trecut, când s-a înregistrat vreme capricioasă și rece, cu ploi abundente și vânt puternic în toată țara, serviciile specializate din Chișinău au monitorizat situația și au intervenit prompt, astfel nu au fost înregistrate situații ieșite din comun.

„În continuare, am solicitat ca în depozitele întreprinderilor municipale responsabile, să fie stocuri suficiente de material antiderapant, iar tehnica să fie pregătită”, a menționat viceprimarul de Chișinău, Ion Ceban.

Mai complicată a fost situația pe drumurile naționale, acolo unde s-a depus un strat de zăpadă și s-a format polei. Potrivit viceprimarului, municipalitatea le-a oferit sprijin colegilor din instituțiile specializate ale statului, pentru a face față situației.

„Cred că atunci când există o situație de criză, toți trebuie să ne unim eforturile, așa ca să le depășim cu implicare comună, indiferent că sunt înregistrate în Chișinău sau în raioanele țării. Nu ne bucurăm când ninge abundent, când plouă și sunt inundații, când cad arbori din cauza vântului, dar ne ajutăm reciproc”, a specificat Ilie Ceban.

Amintim că mai mulți miniștri din actualul Guvern PAS se bucură atunci când în Chișinău cedează canalele pluviale sau când peste oameni și mașini cad copacii doborâți de vânturile puternice. Cei mai activi la acest capitol sunt Dumitru Alaiba, Andrei Spînu și deputatul Radu Marian.

Total
0
Shares
Total
0
Share