Alte știri

Primăria Chișinău a publicat harta terenurilor scoase la vânzare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chişinău a identificat 23 loturi de teren, care vor fi scoase la vânzare prin licitație. Acestea au fost amplasate pe o hartă ArcGis şi începând de astăzi informația este publică și poate fi accesată, inclusiv de pe telefonul mobil, anunță Ion Ceban, primarul general al capitalei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Harta poate fi accesată aici.

Pe hartă sunt indicate lista terenurilor scoase la licitaţie, destinaţia fiecărui lot de pământ, adresa acestuia, suprafaţa şi preţul estimativ.

Portalul online va fi completat periodic cu alte loturi care vor fi scoase la vânzare de municipalitate.

“Informații cu privire când va avea loc licitația vă vom informa ulterior, acum sunt pregătite toate actele.

De acum încolo terenurile din municipiul Chişinău vor fi vândute prin licitaţie: transparent şi cu oferirea posibilităţii de a participa orice doritor şi nu cum se făcea anterior, pe sub masă şi la un preţ derizoriu.

Astfel, am dispus ca toate obiectele în valoare de peste 80 mii de lei, să fie scoase la vânzare, exclusiv, prin sistemul de achiziții publice MTender, unde totul se întâmplă cât se poate de transparent.
Nu voi admite abateri de la normele juridice, iar dacă voi sesiza vreo schemă ilegală de vânzare a loturilor de teren în capitală, voi sesiza Procuratura Generală”, a transmis edilul Chișinăului.

loading...

Comments are closed.