Actualitate

Primăria Chișinău a semnat un Acord de colaborare cu CNA. Care este scopul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a semnat astăzi un Acord de colaborare între Primăria Chișinău și Centrul Naţional Anticorupţie, transmite Telegraph.md

Scopul acordului este prevenirea şi combaterea corupţiei în cadrul primăriei Chişinău, fortificarea integrităţii funcționarilor și colaboratorilor din cadrul administrației publice locale şi promovarea standardelor de integritate în cadrul administraţiei publice locale.

Pentru a combate acest fenomenul corupției, în cadrul primăriei Chişinău tot mai multe activități și servicii sunt transferate pe platforme online, cu scopul de a minimaliza implicarea factorului uman.

„Sunt interesat ca lucrurile în cadrul APL să continue într-o dinamică pozitivă, pentru a preveni şi combate corupţia. Ne propunem să economisim banul public, iar acţiunile primăriei Chişinău să fie transparente. Funcţionarii publici trebuie să fie persoane oneste care să activeze eficient şi eficace în cadrul APL. Voi depune în continuare efort pentru a elimina în totalitate corupția.”, a declarat Ion Ceban.

Citește și: Ministrul Apărării a efectuat o vizită de lucru la Brigada de infanterie motorizată „Dacia” de la Cahul

loading...

Comments are closed.