Primăria Chișinău îl onorează pe Paul Surugiu-Fuego cu distincția ”Ordinul de Onoare”

Paul Surugiu-Fuego a aniversat 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, duminică seara, 11 iunie, la Teatrul Verde din Chișinău. Evenimentul a fost unul deosebit, artistul a evoluat în fața unui public numeros, de peste 5000 de oameni.

Cu ocazia a 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, Primăria Municipiului Chișinău i-a oferit „ORDINUL DE ONOARE” pentru merite deosebite în plan cultural.

Această distincție onorifică este prima de acest gen oferită unui artist și se va acorda personalităților remarcabile care contribuie la promovarea valorilor naționale ale Republicii Moldova și ale Chișinăului.

”M-am bucurat să celebrez cei 30 de ani de carieră artistică alături de publicul basarabean, la Teatrul Verde! Sunt onorat să știu că oamenii au venit să mă vadă și să-mi asculte muzica!
Totodată, am fost plăcut surprins să primesc, din partea Primăriei Municipiului Chișinău, ”ORDINUL DE ONOARE” pentru merite culturale. E mare lucru să știi că munca ta e răsplătită și astfel!
Iubesc Chișinăul, iubesc Moldova, publicul de aici și am nenumărate amintiri! Cred că spațiul acesta frate cu noi are nenumărate valori și eu sunt mândru că sunt iubit în Basarabia, că am peste 20 de ani de când cânt aici și de când sufletul meu rezonează cu publicul moldovean, realizând aici numeroase lucruri memorabile, de la toate proiectele mele, la legătura cu marii poeți Grigore Vieru și Nicolae Dabija! Mulțumesc domnului primar și promit că voi reveni cu drag la Chișinău, respectând cu sfințenie dragostea pentru acest oraș și pentru oamenii săi, care m-au răsplătit mereu cu emoții, aplauze și împliniri!”, a declarat Paul Surugiu-Fuego.

Paul Surugiu-Fuego este și ”Artist al Poporului Republicii Moldova”, distincție pe care a primit-o prin ordin prezidențial, în anul 2012.

Total
0
Shares
Total
0
Share