Primăria Chișinău lansează campania “Vacanță în Siguranță – Protejează Copilăria”

La începutul vacanței de vară, Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului a Primăria Chișinău, a lansat Campania ”Vacanță în Siguranță – Protejează Copilăria”, dedicată siguranței copiilor în această perioadă. În context, șefa Direcției, Tatiana Oboroc, a adresat un mesaj comunității, subliniind importanța unei vacanțe fără peripeții.

”Dragi părinți, educatori și membri ai comunității, vacanța de vară este un timp al bucuriei, al aventurii și al descoperirii, dar și o perioadă în care copiii sunt expuși la diverse riscuri. În acest context, Primăria Chișinău, prin Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului, lansează o Campanie amplă dedicată siguranței copiilor – „Vacanță în Siguranță – Protejează Copilăria!”, cu scopul de a preveni accidentele și de a promova un mediu sigur și protector pentru toți copiii, dar și a asigura siguranța și bunăstarea copiilor noștri”, a scris Tatiana Oboroc.

De asemenea, șefa DGPDC, a mai menționat că, este vital ca cei maturi să acorde o atenție sporită supravegherii celor mici, asigurându-se că picii sunt conștienți de regulile de siguranță.

”Siguranța copiilor este responsabilitatea noastră colectivă și, împreună, putem asigura ca fiecare copil să se bucure de o vacanță de vară plină de aventuri, în siguranță. Dragi copii, fiți vigilenți și respectați regulile de siguranță pentru a avea o vară minunată și fără incidente”, a conchis Tatiana Oboroc.

Total
0
Shares
Total
0
Share