Actualitate

Primăria Chișinău, pe primul loc la capitolul transparență: Pe site-ul instituției putem găsi aproximativ toată informația

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăriei Chișinău ar putea să-i fie atribuită calificarea de cea mai transparentă instituție publică. Cel puțin asta putem să afirmăm din ultimele acțiuni întreprinse.

Pe lângă ședințele, întrunirile și conferințele făcute, pe site-ul instituției putem găsi aproximativ toată informația.

Astfel, pe site poți găsi:

– Conceptul privind desfășurarea comerțului stradal pe teritoriul municipiului Chișinău

– Proiectul Regulamentului privind raporturile juridice de superficie și locațiune care au ca obiect terenuri municipale

– Proiectul Regulamentului Direcției Generale Arhitectură și Urbanism. Totodată au fost publicate toate adresele din toate sectoarele unde au fost evacuate gheretele, panourile publicitare, gardurile, șurile, care toate erau amplasate ilegal.

Cât ține de coronavirus, în această săptămână municipalitatea a întreprins zeci de lucruri frumoase printre care echiparea medicilor și spitalelor și menținerea orașului curat și în siguranță din punct de vedere a situației de urgență.

Amintim că de luni, 4 mai, revin taxatorii la muncă, iar în mijloacele de transport devine obligatorie acoperirea feții, nas, gură, cu mască inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție.

Sursa: stiridinmoldova.md

loading...

Comments are closed.