Actualitate

Primarul capitalei, Ion Ceban, a inspectat șantierul de reparație a străzii Ion Creangă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, alături de responsabilii din cadrul subdiviziunilor și serviciilor de profil, a inspectat astăzi șantierul unde se desfășoară lucrările de reabilitare a străzii Ion Creangă.

În acest weekend va fi așternut stratul de binder în preajma rondului din Piața Unirii Principatelor. Totodată, muncitorii de la Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” intervin pe strada Ion Creangă cu lucrări silvotehnice de curățare a arborilor, pentru a preveni cazurile  de pericol pentru pietoni și participanți la trafic.

În paralel, în perimetrul str. Alba Iulia – str. E. Coca, se desfășoară lucrările de modernizare a rețelelor inginerești, care sunt amplasate de-a lungul străzii.

Edilul capitalei a solicitat evacuarea tuturor gheretelor care activează ilegal pe strada Ion Creangă, astfel ca trotuarele și spațiile verzi să fie amenajate în beneficiul pietonilor, inclusiv cu mobilier urban.

Mai mult, în preajma Parcului „Dendrariu” vor fi amenajate două parcări, destinate vizitatorilor, precum și mai multe zone de acces.

Cu referite la desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii Ion Creangă, Ion Ceban a solicitat, repetat, înțelegere din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, având în vedere faptul că proiectul este unul complex, iar la fiecare etapă, lucrul trebuie să fie executat calitativ.

loading...

Comments are closed.