Alte știri

Primarul capitalei: Nici un metru de pavaj sau borduri nu trebuie să dispară pur şi simplu. Toate materialele urmează să fie reutilizate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tot pavajul și bordurile vechi urmează să fie instalate în suburbiile din capitală sau în curțile unor școli sau grădinițe. Primarul general Ion Ceban a declarat în ședința de astăzi a primăriei Chișinău, că nu va permite ca aceste materiale să fie aruncate sau luate de persoane terțe, transmite Telegraph.md, cu referire la Livenews.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Am solicitat ca pavajul scos și asfaltul uzat decapat de pe strada Albișoara, dar şi de pe trotuarele din str. A. Puşkin şi Gavriil Bănulescu – Bodoni, ce se află în reparație, să fie reutilizat la alte obiective.

Am cerut responsabililor să îmi prezinte lista obiectivelor, unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere. Strict, nici un metru de pavaj sau borduri nu trebuie să dispară pur şi simplu. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din capitală, unde este nevoie, deoarece 60 – 70% din pavajul decapat actualmente de pe şantiere, poate fi refolosit”, a declarat acesta.

Edilul spune că masa lemnoasă de la copacii vechi defrişați de pe străzile şi trotuarele aflate în reparaţie, la fel va fi folosită.

„Astfel, banii vor fi cheltuiţi raţional, iar materialele de construcţie sau lemnul, ce mai poate fi reutilizat, va fi redirecționat prioritar la obiectivele unde este nevoie”, a conchis acesta.

Amintim că săptămâna trecută a început reparația trotuarelor de pe străzile Pușkin și Bodoni.

Citește și: Igor Dodon l-a felicitat pe Alexandr Lukașenko cu ocazia victoriei la alegerile prezidențiale

loading...

Comments are closed.