Politic

Primarul Constanței a anulat ”înfrățirea” cu orașul Chișinău. Ceban: ”De Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există, Dle amiral”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anulat ”înfrățirea” cu primarul Chișinăului, Ion Ceban, la câteva ore după ce a anunțat evenimentul, spunând că s-a atribuit o ”semnificație politică” semnării acordului, scrie presa din România.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Primăria Constanța anunțase, luni, o ceremonie de semnare a acordului de înfrățire între cele două administrații, o procedură simbolică prin care două comunități își declară public susținerea reciprocă și în urma căreia sunt de așteptat evenimente culturale comune, sprijin economic, vizite oficiale ale delegațiilor celor două administrații, alte activități comune etc.

Evenimentul urma să aibă loc marți, la Prefectura Constanța. Acordul a fost aprobat anterior de consiliile locale din ambele orașe.

”Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale! Este o vorbă la moldoveni „singur cânt, singur dansez” așa și în cazul lui. El a anunțat, el a renunțat. De Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există, Dle amiral”, a reacționat Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău.

loading...

Comments are closed.