Alte știri

Primarul Marina Tauber a început modernizarea drumurilor din s. Lopatna, comuna Jora de Mijloc. Primul pe listă – drumul care duce la grădiniță

Pinterest LinkedIn Tumblr

În satul Lopatna, care face parte din comuna Jora de Mijloc, revoluția infrastructurală continuă. După ce străzile au fost iluminate în proporție de 100%, primarul Marina Tauber, vicepreședintele Partidului ȘOR a demarat și reconstrucția străzilor din sat, inclusiv a celor care până acum nu au fost asfaltate. Prima stradă care va fi reparată este cea care duce la grădinița din sat. Noul primar vrea mai multă comoditate pentru părinții și copiii care se înglodau, la propriu, când se duceau s-au se întorceau de la grădiniță.

Drumul, care are o lungime de 2 km, nu a fost asfaltat niciodată. Lucrările de reconstrucție încep joi și vor dura până pe pe 20 iulie. Potrivit planului lucrărilor, drumul urmează să fie acoperit cu un strat de pietriș de 15 cm și cu 6 cm de asfalt. Pentru aceasta se preconizează să fie utilizate 560 de metri cubi de pietriș și 1200 de tone de asfalt. La lucrări urmează să participe o echipă de aproximativ 30 de muncitori.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Modernizarea drumurilor din satul Lopatna este o altă promisiune pe care le-am făcut-o sătenilor în campania electorală și pe care vreau să o realizez în cel mai scurt timp. În ultimii 30 de ani această localitate a fost dată uitării de toate administrațiile locale. Am venit aici ca să schimb lucrurile. Pentru mine contează toți locuitorii acestei comune. Sper că împreună cu ei să ducem la bun sfârșit toate proiectele frumoase pe care le-am convenit”, a declarat primarul de Jora de Mijloc, Marina Tauber.

Amintim că acum o săptămână la Lopatna a fost inaugurată o altă realizare a Marinei Tauber – iluminatul stradal în satul Lopatna, proiect care a fost realizat în doar câteva săptămâni de mandat.

Marina Tauber a învins la alegerile locale noi din comuna Jora de Mijloc din primul tur, cu peste 60% din voturi, datorită unui program concret de modernizare a localității.

partidul sor, Primarul Marina Tauber, a început modernizarea drumurilor din s. Lopatna, comuna Jora de Mijloc,  Primul pe listă drumul care duce la grădiniță

loading...

Comments are closed.