Primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, va primi zilnic cetățeni în audiență

Biroul primarului municipiului Orhei, Tatiana Cociu

Orice locuitor al municipiului Orhei va putea sta de vorbă cu primarul Tatiana Cociu în fiecare zi. Această decizie a fost luată pentru a cunoaște și mai bine problemele populației, pentru a găsi soluții individuale la fiecare problemă și pentru a fi zilnic și mai aproape de orheieni.

Locuitorii Orheiului sunt invitați la discuții începând cu ziua de 22 ianuarie, între orele 14:00 și 16:00 în fiecare zi lucrătoare.

O astfel de practică de primire în audiență a cetățenilor demonstrează că primarul Tatiana Cociu se ține de promisiunile făcute în campania din anul precedent. Atunci ea și colegii ei au au anunțat că vor aplica o abordare personalizată a tuturor problemelor locuitorilor, pentru a le soluționa cu promptitudine și într-un mod cât mai eficient.

„Ne dorim să devenim mai apropiați, să comunicăm mai mult, să vă cunoaștem preocupările și așteptările față de primărie și întreaga noastră echipă, căreia i-ați încredințat soarta Dumneavoastră și a municipiului Orhei. Vreau să știți, dragii mei orheieni, că transparența și corectitudinea sunt calități care caracterizează echipa domnului Ilan Șor, iar noi vom continua să mergem pe această cale și în anii următori”, a declarat primarul Tatiana Cociu.

Edilul a remarcat că în ultimii 8 ani, de când municipiul este condus de echipa lui Ilan Șor, viața orheienilor a devenit mai bună, datorită investițiilor făcute în infrastructură, educație și în sfera socială.

„Ne dorim să continuăm în această manieră și să aplicăm o nouă abordare individuală față de fiecare orheian, pentru ca în următorii 4 ani să fim alături de Dumneavoastră, să intervenim operativ și în fiecare zi în cazul fiecărei probleme pe care o aveți. Tocmai de aceea mi-am revizuit programul de muncă în maniera în care să-mi permită să ne vedem zilnic cu Dumneavoastră. Vă aștept pe fiecare aici la mine în birou, să-mi povestiți despre problemele care vă frământă, iar eu, în calitate de primar, și echipa primăriei vom putea să intervenim eficient și în cel mai scurt timp pentru a le soluționa”, a declarat Tatiana Cociu.

De asemenea, primarul a declarat că în cadrul audiențelor le va vorbi cetățenilor despre activitatea primăriei, despre proiectele care vor fi implementate, precum și despre felul în care sunt cheltuiți banii din bugetul local.

Total
1
Shares
Total
0
Share