Politic

Primarul Nicolae Grigorișin nu vrea să iasă cu un raport în fața oamenilor, de frică să nu arunce bălțenii în el cu roșii și ouă stricate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Nicolae Grigorișin nu vrea să iasă cu un raport în fața oamenilor, de frică să nu arunce bălțenii în el cu roșii și ouă stricate, de aceea a decis organizeze o conferință on-line, departe de ochii lumii. Declarația aparține fostului contracandidat al actualului primar de Bălți, deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber. Chiar și așa, parlamentarul îi îndeamnă pe oameni să adreseze cât mai multe întrebări și să-i ceară socoteală lui Grigorișin.

„Primarul de 7 procente de la Bălți și-a adus aminte de orașul pe care are falsa impresie că îl administrează. După ce, săptămâna trecută, i-am arătat, punct cu punct, că nu a făcut nimic pentru oraș, la jumătate de an după ce a intrat ca un laș pe ușa din spate în Primărie, marioneta PAS a decis să iasă și el cu un raport. Doar că acest ins nu este în stare să-i privească în ochi pe bălțeni și a decis să facă o conferință on-line. Este clar se teme de oameni, îi este frică să nu fie înjurat de cei pe care i-a mințit și cărora le-a promis vrute și nevrute. Se teme ca bălțenii să nu arunce în el cu roșii și ouă stricate”, a scris Tauber într-o postare pe Facebook.

Ea a mai adăugat că Grigorișin, „această caricatură politică”, face Bălțiul de rușine și i-a cerut din nou demisia.

„În momentul în care eu și echipa mea eram în fața oamenilor, la conferința din 22 iunie, pseudo primarul era la odihnă, în vacanță. N-are el alte griji, el se gândește numai cum să-și bronzeze burta la soare, în timp ce orașul se sufocă de probleme. Practic, păpușa Maiei Sandu de la Bălți s-a dus de la odihnă, la odihnă, pentru că asta face el la Primărie: se odihnește și își promovează propriile interese. Iar oamenii și problemele lor sunt lăsate pe ultimul loc. Această caricatură politică face Bălțiul de rușine, iar singurul lucru pe care mai poate să-l facă este să-și de demisia”, a mai scris Tauber.

Totodată, ea i-a îndemnat pe oameni să îi adreseze cât mai multe întrebări la conferința pe care o va organiza astăzi Grigorișin și să ceară răspunsuri de la actualul primar.

„Chiar dacă, datorită apelului meu, live-ul lui Grigorișin va fi urmărit de mai mulți oameni, decât cei 7% care l-au votat, dar care, cu siguranță s-au săturat să-i asculte minciunile, există șansa ca, împreună cu dvs., să-l obligăm să-și dea raportul în fața locuitorilor orașului nostru drag. Bineînțeles, raportul său va fi unul jalnic și trebuie să-și dea demisia.”, a mai scris Tauber pe Facebook.

loading...

Comments are closed.